Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat des de les Rambles de Barcelona amb els vaguistes indígenes de Chiapas

 Aquesta tarda s'ha realitzat Rambles de Barcelona  un acte informatiu i una recollida de signatures en suport a la vaga de fam que des fa més de trenta dies porten a terme un grup d’indígenes a diferents penals de Chiapas on es troben empresonats. El Col.lectiu de Solidaritat amb la Rebel.lió Zapatista ha desplegat una paradeta al punt neuràlgic de Barcelona per explicar la situació que estan vivint els presos indígenes.

30/03/2008 22:10 Internacional

L'acte es va desenvolupar des de les 4 de la tarda fins a les 7, en què les organitzadors han explicat a les persones que s’hi acostaven les condicions en què es troben els presos en vaga de fam que lluiten contra una condemna injusta i contra les greus condicions de captiveri a què estan sotmesos.


 La paradeta informativa també recollia signatures demanant la total revisió de les causes penals per les quals han estat condemnats els presos indígenes en vaga.

La situació dels presos en vaga de fam es suma al fet que els grups paramilitars com la OPDDIC i membres de l'exèrcit mexicà estan assetjant recentment i de nou les comunitat zapatistes amb l’objectiu de foragitar-los per prendre’ls les terres que conreen i on viuen les seves famílies.

 

 

Per saber-ne més:

http://chiapas.mediosindependientes.org

http://chiapas.pangea.org

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid