Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
RACSIME
Brasil deporta desenes d’indígenes a Veneçuela

La Policia Federal (PF) brasilera va deportar ahir  48 indígenes veneçolans de les ètnia Warao i Passeig Orinoca que vivien de caritat en una ciutat de l'Amazònia

12/07/2014 Internacional
La Policia Federal (PF) brasilera va deportar a 48 indis veneçolans de les ètnia Warao i Passeig Orinoca que vivien de caritat en una ciutat de l'Amazònia després d'haver ingressat irregularment al Brasil. 28 indigenes, juntament amb vint menors d'edat que els acompanyaven, van ser interceptats a la ciutat amazònica de Boa Vista i transportats dijous amb autobús fins Pacaraima, a la frontera entre els dos països, perquè poguessin tornar a Veneçuela, segons un comunicat de la PF de Brasil.

Els vint menors, fills dels indis, van sortir del país "acompanyant" als seus pares pel fet que jurídicament no poden ser deportats de territori brasiler.  D'acord a la nota, els indígenes deportats van dir haver arribat a Boa Vista amb la intenció d'exercir el comerç malgrat que segons la policia brasilera "sobrevivien de donacions de diners oferts per la població en els semàfors del centre de la ciutat que utilitzaven per comprar aliments i robes".
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid