Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
12-M
“Una CUP forta al parlament és la garantia per un futur digne al Camp i l’Ebre”

Els candidats de la CUP per Tarragona, Sergi Saladié, Eloi Redón i Ortésia Cabrera inicien la campanya a Vandellòs posant de relleu la necessitat de planificar l’economia al servei del territori i de la població.

29/04/2024 Política

Aquest dissabte,  La CUP va iniciar la campanya a la Plaça Doctor Gil-Vernet de Vandellòs, amb un centenar de persones donant suport a la formació anticapitalista.

En l’acte van participar els tres primers candidats al Parlament, que van posar de relleu la defensa de la terra, “Defensem la terra, no només de manera defensiva, sinó que passem a l’ofensiva per un model econòmic respectuós amb el territori i amb la vida de les classes populars”, així va obrir l’acte Sergi Saladié, que encapçala la llista tarragonina. “Cal una planificació que posi al centre les persones, el teixit productiu, i no una economia de pelotasso que només enriqueix a les grans empreses”, Saladié va posar de relleu la necessitat de planificar la implantació d’energies renovables i la protecció dels espais agraris per garantir el futur de la petita i mitjana pagesia i la sobirania alimentària, així com una xarxa de transport que vertebri el territori.

Va continuar l’acte Eloi Redón, "Davant dels que ens volen submisos a l'estat i les elits econòmiques, lluitem per la sobirania de la nostra terra i les nostres vides. Perquè no pot ser que mentre naltros volem feines i habitatges dignes, la resta de partits només ens ofereixen les mateixes polítiques que ens han portat fins aquí", que també va reivindicar que la única manera per assolir totes aquestes polítiques és la independència i el conflicte amb l’Estat Espanyol.

Ortésia Cabrera va finalitzar l’acte amb una crida a organitzar-se a sindicats, organitzacions i assemblees per aconseguir una transició ecològica del model productiu, “Des dels màrgens, les dissidències i les perifèries del país: defensem la terra vol dir defensem la gent, el futur i els serveis públics, defensem les nostres comunitats i la nostra gent, que som totes".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid