Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Turisme massiu
El portaveu de MÉS critica la campanya feta pel hotelers contra l’impost turístic

Abril: “Mentre les grans cadenes hoteleres de les Illes no aclareixen el seu paper a Panamà, que s’abstenguin de donar lliçons pel que fa a la política turística”

06/04/2016 Drets i Llibertats
Títol de la imatge Títol de la imatge

El portaveu parlamentari de MÉS, David Abril, ha afirmat avui matí que la vinculació d’algunes de les grans cadenes hoteleres de les Illes a l’evasió de capitals a paradisos fiscals destapada amb el cas dels «Papeles de Panamá», és «apart d‘immoral, descapitalitzadora de l’economia de les Illes Balears».

Per a Abril, «és de vergonya la campanya feta contra l’impost turístic d’un euro per part dels mateixos que resulta que tenen milions i milions desviats a Panamà a través de societats fantasma per no pagar imposts aquí».

Per això, segons el diputat, «mentre les grans cadenes hoteleres de les illes no aclareixin el seu paper a Panamà, que s’abstenguin de donar lliçons ni consells pel que fa a la política turística a la nostra comunitat».

Finalment, pel que fa a la polèmica sobre l’IVA turístic del 10% que també s’haurà d’afegir a l’impost turístic, Abril ha afirmat que «el problema no és que s’hagi de pagar un 10% d’IVA damunt un euro, sinó que aquest ‘impost revolucionari’ vagi a parar a les arques de l’estat i no les de la comunitat i el gestioni el mateix Montoro que amenaça amb retenir-nos la recaptació dels tributs propis o cedits».

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid