Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP-Crida per Girona reclama que es contracti l’adjunt al conseller delegat d’AGISSA

En la pròrroga del contracte de l’any 2013 es va crear aquesta figura per millorar el control municipal del funcionament d’AGISSA, però l’Ajuntament de Girona ha mantingut la plaça vacant

04/03/2016 Política
CUP-Crida per Girona CUP-Crida per Girona
La CUP-Crida per Girona ha reclamat a l’Ajuntament de Girona que contracti l’adjunt al conseller delegat d’AGISSA “amb la màxima diligència possible”. Es tracta d’una figura creada en la pròrroga del contracte d’aigües del 2013, amb l’objectiu de millorar el control dels ajuntaments en la gestió de l’empresa mixta. Tot i això, i malgrat que la CUP ha demanat que es cobreixi en diverses ocasions, la plaça resta vacant des de l’entrada en vigor de la pròrroga sense que l’Ajuntament de Girona n’hagi justificat mai el motiu.

El grup municipal considera que aquesta figura “és una de les eines existents per fiscalitzar adequadament la gestió d’AGISSA, i l’Ajuntament l’està desaprofitant”, i per això veu “imprescindible” que s’obri la convocatòria de la plaça “en les properes setmanes”. En aquest sentit, la CUP-Crida per Girona ha recordat que continuen havent-hi molts dubtes sobre la gestió de l’empresa i les possibles males pràctiques dels darrers anys, i que la contractació de l’adjunt al conseller delegat permetria disposar de major informació per fer-ne el seguiment adequat.

Activar la Taula de Municipalització de l’Aigua

D’altra banda, la CUP-Crida per Girona ha reclamat a l’equip de govern que activi la Taula de Municipalització de l’Aigua. Es tracta d’un espai de treball municipal que va constituir-se el passat 13 de gener, però del qual el grup municipal no ha tingut més notícies des de llavors. En aquest sentit, la CUP ha registrat una petició dirigida al Regidor Carles Ribas per tal que es trameti urgentment l’acta de la reunió constitutiva de la taula, i perquè se’n faci la convocatòria d’una nova sessió.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid