Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Jaume Sastre s'afegeix a la tancada i dejuni de membres de l'ANC per demanar l'acord i desencallar el Procés

Jaume Sastre, professor de Mallorca que l'any 2014 va fer 40 dies de vaga de fam per exigir al govern autonòmic de José Bauzá, ha expressat que "Ha arribat el moment dels fets", per desencallar el procés independentista

02/01/2016 Política

Jaume Sastre, professor de l'IES Llucmajor de Mallorca que l'any 2014 va fer 40 dies de vaga de fam per exigir al govern autonòmic de José Bauzá que negociés amb la comunitat educativa i especialment amb l'Assemblea de Docents, participa a la tancada i dejuni organitzada per membres de l'ANC per demanar un acord entre Junts pel Sí i la CUP que desencalli el procés independentista.

La tancada i dejuni es realitza perquè aquesta acció afavoreixi el fet d'"acomplir el mandat democràtic sorgit de les eleccions del 27-S."

Sastre ha explicat per quin motiu s'ha desplaçat des de Mallorca per afegir-se a la iniciativa: "Ha arribat el moment dels fets", i "Fa mesos que parlen, i només hi ha paraules i més paraules, i ara ha arribat el moment dels fets. Per això he pensat que la millor opció era venir i estar amb tots aquests companys."

La tancada amb dejuni ha començat a les dotze del migdia de dissabte dia 1 i acabarà a les dotze del migdia de diumenge. El concentrats han escollit l'Escola Pia (carrer Diputació 277 de Barcelona) per realitzar la protesta simbòlica.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid