Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
20D
L’ANC demana unitat d’acció als partits independentistes que es presenten al 20D

L’objectiu és defensar el mandat democràtic del 27S i donar suport a totes les accions i decisions que emanin de les institucions catalanes

18/12/2015 Política
L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha demanat unitat d’acció a Democràcia i Llibertat (DiLl) i a Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) per a la defensa del mandat democràtic sorgit a les eleccions plebiscitàries del passat 27 de setembre i de les accions i decisions que prenguin les institucions catalanes per impulsar el procés independentista. En aquest sentit, s’ha valorat molt positivament l’estratègia conjunta dels dos partits durant la campanya electoral, que representa els primers passos d’aquesta unitat d’acció.

A la reunió, convocada per l’ANC, hi han assistit Francesc Homs (DiLl), Lluís Corominas (DiLl), Gabriel Rufián (ERC), Lluís Salvadó (ERC), Esther Capella (ERC), Antoni Castellà (Demòcrates), Magda Casamitjana (MES) i el vicepresident de l’AMI, Albert Batet. Per part de l’ANC hi han assistit el seu president, Jordi Sànchez; la vicepresidenta, Rosa Alentorn; la coordinadora d’Incidència Política, Meritxell Serret i la coordinadora de Comunicació, Cecília Artigues.

La sessió ha servit per acordar iniciar una estratègia compartida per tal de reforçar els arguments a favor del procés constituent i donar resposta a les ingerències de l’Estat espanyol que afecten a tota la ciutadania, i per reactivar un marc estable de diàleg amb el màxim d’entitats i forces polítiques.

Per últim, l’ANC anima a participar a les eleccions espanyoles convocades per aquest diumenge 20 de desembre, per defensar els resultats del 27S.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid