Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Membres de l’ANC realitzen una tancada i dejuni de 24h per demanar l'acord i investidura

Els promotors de la tancada i dejuni ha manifestat que porten a terme la protesta "atenent a la nostra responsabilitat individual com a ciutadans que vam donar un mandat clar als 72 diputats independentistes elegits el 27S"

02/01/2016 Política

Diversos membres de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) han iniciat aquest dissabte i diumenge una tancada i vaga de fam de 24 hores per reclamar un acord entre les candidatures independentistes (Junts pel Sí i la CUP) que afavoreixi "acomplir el mandat democràtic sorgit de les eleccions del 27-S".

En aquest sentit, l’ANC ha enviat un escrit en què aclareix que aquesta és una iniciativa personal, no vinculada amb el seu funcionament orgànic.

La nota enviada als mitjans que anuncia el dejuni i la tancada explica que "Les persones sota signants, davant la situació de bloqueig, per la manca d’acord entre els 72 diputats electes, que impedeix l’acompliment del mandat democràtic sorgit de les eleccions del 27S. HEM DECIDIT, tancar-nos sense menjar res, durant 24 hores, aquest dissabte, dia 2 de gener de 2016, a l’Escola Pia de Nostra Senyora, carrer Diputació, 277 de Barcelona", i està signada per Lídia Alberich, Víctor Cucurull, Àngels Folch, Daniela Grau, Joan Guarch, Manel Porta, Magdalena Sellés, Antoni Llimona, Rosa Planas.

Els promotors d'aquesta iniciativa de presssió moral exposen també que "Convençuts, finalment, que no podem restar passius i sentint el deure moral de reclamar urgentment l’acord polític imprescindible per avançar en l’únic objectiu d’aquest mandat que és la consecució de la sobirania nacional."

La difiusió a les xarxes socials d'aquesta iniciativa s'ha portat a terme amb el hastag #TancadaDejuni, i especialment mitjançant el perfi d'"Acord i govern" @tancadadejuci

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid