Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
in
Una jove britànica condemnada a 21 mesos de presó per voler-se unir al PKK

La jove, nascuda i resident a Londres, i amb ciutadania britànica, tenia la intenció d'unir-se a la defensa de Kobanê quan va ser detinguda, el gener de 2015.

21/11/2015 Internacional

El Kurdiscat informa que Shilan Özçelik, de 18 anys, ha estat condemnada per un tribunal del Regne Unit per voler-se unir al Partiya Karkerên Kurdistan (Partit dels Treballadors del Kurdistan, PKK). La seva intenció era incorporar-se o bé a les Yekîneyên Jinên Azad ên Star (YJA-Star) o bé a les Yekîneyên Parastinê yên Jinê (Unitats de Defensa de Dones, YPJ). La jove, nascuda i resident a Londres, i amb ciutadania britànica, tenia la intenció d'unir-se a la defensa de Kobanê quan va ser detinguda, el gener de 2015.

En un vídeo va afirmar que pretenia afegir-se al Partiya Karkerên Kurdistan (Partit dels Treballadors del Kurdistan, PKK) organització germana de les YPJ al Kurdistan de Turquia. "Potser aniré a Kobanê, o no. És una altra qüestió. És tasca del PKK decidir-ho. Però em veig a mi mateixa com una combatent, em veig com una militant, una guerrillera", va deixar enregistrat en un vídeo de comiat. El jurat va ser format per nou persones i van prendre la decisió per unanimitat després de cinc hores de debat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid