Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Acte del Kurdiscat a Perpinyà

L'acte serà divendres 3 d'abril a dos quarts de set del vespre al Casal de Perpinyà

02/04/2015 Harmonies de lluita

Demà divendres 3 d'abril a dos quarts de set del vespre es farà el primer acte del Kurdiscat a la Catalunya Nord. Serà al Casal de Perpinyà (Avinguda del Liceu 23) mitjançant una presentació del Kurdistan i una explicació de la situació actual amb Jan Oliete i Guillem Fuster de KurdisCat de Catalunya Nord i en Dara Zagroz, membre de la comunitat kurda i també de KurdisCat. A les vuit del vespre, amb la col·laboració del Casal, es farà una degustació de gastronomia amb música del Kurdistan.

El Centre Cultural Català de Perpinyà va ser creat per Salvador Figueres. D’ençà l’any 2002, amb la incorporació a la xarxa de Casals Jaume I, el Casal de Perpinyà-Centre Cultural Català-Casal Jaume I va iniciar una nova etapa amb una perspectiva de consolidació d’un patrimoni i de fixació dels fonaments d’una sòlida xarxa d’acció cultural i cívica.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid