Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Manifestació del kurdiscat al consolat turc de Barcelona

Ahir a la tarda es realitzà una concentració davant el consolat de la República de Turquia contra les agressions d'aquest estat al poble kurd.  Els bombardejos segueixen pujant d'intensitat  i ahir es va produir el primer atac turc a les YPG.

27/07/2015 Política

Unes seixanta persones convocades pel KurdisCat - Comitè Català de Solidaritat amb el Kurdistan es van concentrar ahir a la tarda davant el consolat de la República de Turquia a Barcelona per protestar contra les agressions del govern turc: 600 detencions en només 72 hores i desenes de bombardejos (violant l'espai aeri iraquià) contra les zones on la resistència kurda té les seves bases.

A la concentració (que va comptar amb la presència del diputat de la CUP David Fernàndez)  es va denunciar la implicació de l'Estat turc amb l'atemptat de Suruç i es va llegir un comunicat on es denunciava la repressió dels últims dies on s'han produït detencions i assassinats a més a més de tancaments de webs kurdes. D'altra banda els bombardejos dels militars turcs segueixen i ahir es va produir el primer atac contra les YPG  on resultaren ferides diverses persones.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid