Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
KURDISTAN
El kurdiscat segueix amb la campanya “Suport a Kobane”

La campanya es basa en dos eixos: una recollida de fons i una recollida de material mèdic.

08/05/2015 Internacional
El Comitè Català de Solidaritat amb el Kurdistan (kurdiscat) segueix amb la campanya  “Suport a Kobane” que es basa en dos eixos: una recollida de fons (de moment s'han recollit 2.690 euros)  i una recollida de material mèdic. La totalitat dels fons recaptats va directament a l’organització Heyva Sor. Aquesta organització és la Mitja Lluna vermella Kurda i va ser fundada el 1993 a Bochum, Alemanya. És l’única organització d’ajuda al Kurdistan. En l’actual situació de crisi, amb les guerres a Kobanê i Shengal, els diners recaptats a Europa es transfereixen a l’oficina central a Alemanya que s’ocupa dels projectes i de la identificació de les principals necessitats.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid