Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Kurdistan
El Kurdiscat denuncia el suport de Qatar a Turquia

En un article publicat avui el Kurdiscat (Comitè Català de Solidaritat amb el Kurdistan) informa que recentment l'Emirat de Qatar s'ha mostrat públicament a favor de les agressions turques contra les bases kurdes a l'Iraq

05/08/2015 Internacional

Segons informa el Kurdiscat, ahir  la Lliga Àrab condemnava els atacs del govern turc a les bases kurdes però el govern de l'Emirat de Qatar ha mostrat la "plena solidaritat" amb l'agressió turca explicitant que "protegeix les seves fonteres i preserva la seva seguretat i estabilitat". Qatar és un dels estats del qui se sospita que dóna suport a l'Estat Islàmic o Daesh amb un "doble joc" (fent una política similar a la de l'Estat turc).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid