Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
La CUP de Granollers fa una aportació econòmica a la caixa de resistència de la plantilla de Valeo

La donació solidària es realitza, just després que en el darrer Ple l’Ajuntament de Granollers hagi defugit fer cap aportació econòmica a la caixa de resistència, tal com proposava la moció de suport a Valeo aprovada per altres municipis de la comarca.

08/10/2015 Drets i Llibertats

La Crida per Granollers-CUP ha destinat 952,53 € a la caixa de resistència de la plantilla en lluita de la planta de Valeo a Martorelles, en vaga indefinida des del 30 de juliol. La donació s'ha fet al compte corrent que les treballadores i treballadors van obrir per poder sufragar l’aturada de la seva activitat i el campament permanent de protesta davant l’anunci de Valeo de traslladar la planta vallesana.

Aquesta aportació solidària forma part del compromís adoptat per l’assemblea de la Crida per Granollers-CUP de destinar al llarg de l’any un 33% del pressupost de l’assemblea local a diferents lluites i organitzacions socials.

La donació solidària es realitza, just després que en el darrer Ple l’Ajuntament de Granollers hagi defugit fer cap aportació econòmica a la caixa de resistència, tal com proposava la moció de suport a Valeo aprovada per altres municipis de la comarca. El PSC, fent ús de la seva majoria absoluta, va desestimar l’al·legació de la Crida per Granollers-CUP de mantenir en els acords el compromís de “fer una aportació econòmica a la caixa de resistència de Valeo-Martorelles, per destinar als treballadors en vaga que per això no percebin el seu sou.”
 
Des de la Crida per Granollers-CUP es fa una crida a totes les persones a títol individual o col·lectius que vulguin solidaritzar-se amb la lluita de la plantilla de Valeo a fer una aportació econòmica a la caixa de resistència en la mesura de les seves possibilitats per a poder sufragar el manteniment de la vaga i a les persones vaguistes i possibles despeses legals, entre d’altres.

El número de compte de «Valeo no es tanca» és ES38 2100 0357 5002 0020 7769.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid