Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Constitució del primer Ajuntament de Celrà amb majoria absoluta de la CUP

En la sessió de constitució del nou Ajuntament de Celrà celebrada dissabte passat van prendre possessió del càrrec els 7 regidors i regidores de la CUP i Dani Cornellà va ser nomenat alcalde per al mandat 2015-2019.

16/06/2015 Política

Després de l’assemblea oberta que va tenir lloc el diumenge 7 de juny i en què la CUP va ratificar la decisió de governar en solitari, dissabte passat va tenir lloc la sessió de constitució del nou Ajuntament, en una sala de plens atapeïda per a l’ocasió.

Durant l’acte van prendre possessió els set regidors i regidores de la CUP, dos dels quals repeteixen en el càrrec (Dani Cornellà i Pitu Bartis) mentre que la resta s’estrenen en el consistori (Eulàlia Ferrer, Jan Costa, Mar Camps, Héctor Cabrera i Mercè Amich).

A la promesa protocol·lària del càrrec, tots 13 regidores i regidores van afegir-hi un pronunciament de compromís amb el procés cap a la independència de Catalunya, d’acord amb la campanya impulsada per l’AMI.

La fórmula adoptada per la CUP va ser la següent: “Si, ho prometo per imperatiu legal fins que la voluntat ciutadana que s’expressarà a les urnes el 27 de setembre decideixi optar pel retorn de la sobirania al poble i treballar així per aconseguir un país lliure, sobirà i socialment just, donant suport al Parlament de Catalunya”.

A continuació va tenir lloc l’elecció de l’alcalde. Els grups a l’oposició no van presentar candidatura i Dani Cornellà va ser escollit per 7 vots a favor i 6 abstencions. En aquest mateix web podeu llegir el discurs d’investidura del nou alcalde, així com el parlament del grup municipal de la CUP, a càrrec de Mar Camps i Mercè Amich.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid