Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP proposa enllaçar Celrà i Girona amb un carril bici i fer un pla d’usos compartit al castell de Sant Miquel
21/05/2015 Política

La cap de llista de la CUP-Crida per Girona Laia Pèlach, i l’alcaldable de la formació a Celrà Dani Cornellà, s’han reunit per intercanviar visions al voltant de la relació entre ambdós municipis i els reptes compartits que tenen per davant. D’acord amb això, han anunciat dues propostes conjuntes que s’han inclòs als programes de les dues candidatures.

La primera és la creació d’un carril bici que enllaci Celrà amb Girona. Laia Pèlach ha defensat la iniciativa com una forma de millorar la interconnexió de tots dos municipis, i fomentar els desplaçaments a peu i en bicicleta com a alternativa al vehicle privat.

La segona proposta és l’elaboració d’un pla d’usos compartit entre els dos municipis per al castell de Sant Miquel, que actualment pertany a Girona tot i que històricament havia format part de Celrà. Cornellà ha defensat que “cal un marc consensuat que permeti preservar l’entorn del castell, i potenciar el valor ambiental, històric i cultural de la zona”.

Tant Cornellà com Pèlach s’han mostrat esperançats de poder tirar endavant totes dues propostes en el proper mandat, tenint en compte les bones expectatives amb què les dues candidatures afronten els comicis del proper diumenge.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid