Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La Crida per Sabadell vol que la campanya sigui un “pas més en les mobilitzacions al carrer”

Els més de 3.000 plafons de la formació seran penjats de forma altruista per més 100 persones. Un Mapping a la façana de l’Ajuntament ha donat el tret de sortida de la Campanya

09/05/2015 Política

La Crida per Sabadell entén l’inici de la campanya electoral com un pas més en les mobilitzacions que s’han estat duent a terme al carrer així com en l’oposició dins l’Ajuntament. De fet, l’organització d’esquerres durà a terme tant l’edició com la difusió dels seus materials de campanya amb l’aportació voluntària de tots els qui hi donen suport. Una mostra d’aquesta realitat en són els més de 3.000 plafons que s’han preparat a l’espai cooperatiu de La Quartera.

En total, ja hi han estat col·laborant més d’un centenar de persones, segons explica la portaveu Míriam Ferràndiz, que reivindica la no professionalització de la política com una de les voluntats i raons de ser de la Crida. “Creiem que la política l’ha de poder fer tothom i per això el nostre projecte es caracteritza en ser una continuació de les lluites per una societat millor en comptes d’una gran operació de marquèting. La força de la Crida està en la convicció solidària de moltes persones que militen des dels diferents barris de Sabadell”. La candidatura també repartirà més de 15.000 diaris i 7.000 tríptics per tal de promoure “un projecte a llarg termini per transformar la realitat i posar l’Ajuntament al servei de les persones”.

La campanya de la Crida s’ha iniciat amb la projecció d’un mapping a la façana de l’Ajuntament que representa la transformació que la Crida vol portar a terme: d’un Ajuntament símbol de la corrupció cap a un Ajuntament que tira endavant les propostes de la Crida. Unes 250 persones han omplert la Plaça Dr. Robert i s’han desplaçat posteriorment fins a l’antic cinema Euterpe on s’ha enganxat un mural amb les cares de les 37 persones que configuren la llista electoral de la Crida per Sabadell.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid