Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La Crida per Sabadell presenta una llista “preparada per a tot”

La candidatura reuneix “experiències i lluites en molts àmbits i arrels profundes al teixit social de la ciutat”

02/05/2015 Política

La Crida per Sabadell va presentar públicament aquest dijous, la llista electoral amb la que es presentarà a les properes eleccions municipals del 24 de maig. Glòria Rubio, portaveu i número 2 de la candidatura, va posar de relleu el “bagatge col·lectiu” i “l'experiència en molts àmbits” de les persones que en formen part. Durant la presentació, va destacar algunes de les lluites dutes a terme durant el que va qualificar la “llarga i grisa etapa Bustos”. Lluites en àmbits com l'habitatge, la igualtat de gènere, la cultura popular o l'oposició ininterrompuda de l'Entesa per Sabadell al Ple municipal, durant anys, en solitari. Rubio va manifestar també que la Crida presenta una llista “preparada per a tot” i “capaç d'impulsar des de l'Ajuntament, el procés transformador per reconstruir Sabadell”.

En aquest sentit i per acabar, la portaveu de la formació d'esquerres va manifestar que “la Crida no governarà, en cap cas, per embutxacar-se diners públics, tapar corrupteles, privatitzar o per mirar cap una altra banda davant la greu situació d'emergència social que vivim”.

Per altra banda, Maties Serracant va presentar el Codi Ètic destacant que és “una garantia per la independència de la Crida davant els interessos dels bancs” pel fet de no permetre's finançar-se, en cap cas, mitjançant entitats bancàries, sinó només, a partir de les aportacions dels adherits, simpatitzants o col·lectius que hi donen suport. El compromís fixa també, un salari màxim de 2,5 vegades el SMI pels representants i treballadors de la Crida i impedeix la duplicitat de càrrecs en l'administració pública. En aquesta línia, Serracant, va apuntar també com a punt clau del Codi Ètic, la "transparència davant de la ciutadania" amb el funcionament quotidià de la Crida, per exemple publicant totes les reunions, les qüestions de tresoreria o rendint comptes periòdicament del grup municipal. L'acte es va tancar amb la signatura pública del Codi Ètic per part de totes les persones que configuren la llista.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid