Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
habitatge
La Crida per Sabadell emplaça tots els partits a un debat públic sobre habitatge

La formació d’esquerres dóna suport a l’ocupació del quart bloc de pisos de l’Obra Social de la PAHC

13/04/2015 Drets i Llibertats

La Crida per Sabadell fa un emplaçament públic a totes les formacions polítiques de la ciutat per a debatre a fons sobre l’habitatge. Ho ha fet coincidint amb l’ocupació del 4t bloc de pisos ocupat per l’Obra Social de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca. Amb aquesta última ocupació al carrer Puig i Cadafalch, la PAH suma ja més de 2.500 persones reallotjades a tot l’Estat. Glòria Rubio, portaveu de la formació municipalista, ha criticat durament la “manca de voluntat i la incapacitat de l’administració pública i els diferents governs” per respondre al que considera “un problema social de primera magnitud al que cal donar solucions de manera immediata”.

Cada setmana la PAHC acull nous casos de persones que no poden pagar la hipoteca i augmenten els casos d’impagament del lloguer. Moltes d’aquestes afectades son derivades a la PAH per part de l’administració pública, “la mateixa administració que després denúncia, multa, i fins i tot agredeix als i les activistes” vinculades a la Plataforma. En aquest sentit Rubio ha valorat la necessitat de “respondre col·lectivament” i “desobeint les lleis injustes, si és necessari per tal de fer efectiu el dret a l’habitatge”.  

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid