Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Violència feixista
Es fa pública l'agressió a un jove per part d'un grup de neonazis al Parc de l'Aigua de Lleida

Un dels agressors neonazis ja va ser detingut l’any 2013 per un delicte d’incitació a l’odi i discriminació

27/05/2015 Drets i Llibertats

L'agressió es va produir el 5 de maig, quan els quatre neonazis van assaltar la víctima i van intentar robar-li. L'agressió va estar acompanyada d'insults de caràcter feixiista i cops fins trencar-li la mandíbula.

Segons Lleidaalminut els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts quatre joves acusats d'apallissar brutalment el jove de 18 anys al Parc de l'Aigua de Lleida a principis de mes.  Per aquest motiu la policia autonòmica els atribueixen un delicte de lesions i estudien imputar-los per un altre de racisme i xenofòbia.
 
La víctima va denunciar l'agressió davant els Mossos d'Esquadra, que van iniciar una investigació, a partir de la qual es va poder identificar els agressors, que han estat reconeguts per la víctima. Estan imputats per una "temptativa de robatori amb violència i un delicte de lesions amb l'agreujant de motivació ideològica."
 
Es dóna la circumstàcnia que un dels agressors ja va ser detingut l’any 2013 per un delicte d’incitació a l’odi i discriminació. Els detinguts passaran aquest dimecres a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Lleida.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid