Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Agressions xenòfobes
Agressió racista a una veïna negra de Sant Cugat

La noia va perdre durant uns minuts la consciència a causa de l'agressió per part de set individus.

07/07/2014 Drets i Llibertats

Segons han informat els mitjans locals, una noia negra i veïna de Sant Cugat va patir agressions físiques aquest divendres a la nit mentre es desplaçava per la carretera de Terrassa cap a Sabadell.

La noia, de la qual es coneixen les inicials del seu nom, A.T., va ser apallissada per un grup d'unes 7 persones que la van insultar i la van agredir amb cops.

Després de l'agressió la noia es va desplaçar a Sabadell i va ser ajudada per una persona que la va acompanyar fins l’Hospital de Terrassa on va rebre atenció mèdica. 

Els agressors li van trencar el llavi i va tenir contusions al cap pels cops de peu i cops de casc que li van donar. A causa de l'agressió va perdre durant uns minuts la consciència.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid