Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Condemnat un jove de Palma per manifestar-se en solidaritat amb Can Vies
16/02/2015 Drets i Llibertats
Manifestació amb la participació de les associacions veïnals i populars de Sants Manifestació amb la participació de les associacions veïnals i populars de Sants

Un jove de Palma ha estat condemnat a 100 hores de treballs comuntaris acusat del delicte de desordres públics en el marc de la concentració que es va fer a Palma en suport al desallotjament de Centre Social Autogestionat Can Vies de Barcelona.

El fets es remunten al passat mes de maig de 2014 quan aquest centre era desallotjat pels Mossos d'Esquadra. Les concentracions de suport al centre s'estenien arreu dels Països Catalans, també a Mallorca.

En el cas de Palma es convocà una concentració a la Plaça París. La concentració acabà amb una càrrega policial i 4 persones detingdes una de les quals va ser jutjada el 11 de febrer. Finalment, aquest jove ha estat condemnat per delicte de desordres públics a 100 hores de treballs comunitaris.

Des del col·lectiu antirepresiu Alerta Solidària ja han anunciat que recorreran aquesta decisió judicial i asseguren que i seguiran sortint al carrer per Can Vies i per tots els centres autogestionats.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid