Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
moviment popular
Comença la reconstrucció popular de Can Vies

Molts veïns i veïnes han sortit al balcons per aplaudir als centenars de persones que s'han concentrat al davant de l'edifici per començar les tasques de rehabilitació.

31/05/2014 Drets i Llibertats
Comença la reconstrucció popular de Can Vies Comença la reconstrucció popular de Can Vies | Autor: @15Mmikel

Després d'una nit plàcida i sense aldarulls, més de 200 persones, molts d'ells protegits amb cascs d'obra, han començat aquest la reconstrucció de Can Vies amb el suport del veïnat. Una de les primeres accions que han realitzat com a protesta ha estat la de formar una una cadena humana des de l'edifici fins a la seu del districte per depositar-hi la runa al davant.

Membres de Can Vies han entrat a l'edifici per avaluar els danys danys ocasionats amb l'enderrocament que va ordenar l'Ajuntament de Barcelona i han informat que no veien problemes de risc d'esfondrament i han reocupat l'espai per assegurar-lo i reactivar-hi l'activitat.

Manifestació

A les 18h. hi convocades concentracions a diversos barris de Barcelona per anar en columnes cap a la manifestació de les 19:00h a Plaça Universitat en defensa de Can Vies, denunciar la repressió i per exigir la llibertat dels detinguts aquests dies.

Centenars de persones tornen a repicar les cassoles

Ahir al vespre, més de 300 persones van fer tornar a repicar cassoles, des de les nou, a la plaça de Sants de Barcelona per protestar contra el desallotjament de Can Vies. Era el cinquè dia de protestes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid