Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Corrupció
Bustos plega amb la cua entre cames

L'exalcalde de Sabadell, conegut popularment com "El padrí" per la seva política populista i clientelar, anuncia que abandona la política i els múltiples càrrecs, acorralat per l'escàndol dels sobresous a la Federació de Municipis

07/07/2014 Política

Manuel Bustos, l'exalcalde de Sabadell i dirigent del PSC-PSOE, conegut pel tarannà caciquil i clientelista a la capital del Vallès Occ., ha comunicat la decisió d'abandonar la política als seus perfils de Facebook i Twitter.

La desició de marxar amb la cua entre cames va seguida de l'escàndol dels sobresous a la Federació de Municipis, que ha precipitat la renúncia de Bustos. L'exalcalde encara tenia funcions de regidor a l'ajuntament de Sabadell i adjunt a la vice-presidència cinquena de la Diputació de Barcelona.

Segons ha recollit Vilaweb.cat, Bustos ha argumentat que ha arribat al seu límit després de gairebé dos anys de sentir-se "perseguit per unes acusacions injustes."

El polític-cacic de Sabadell, conegut popularment com "El padrí", també abandonarà el càrrec de vocal a les comissions d'Hisenda, Recursos Interns i Noves Tecnologies i la comissió Especial de Comptes de la Diputació.

Implicat a tort i a dret

En el seu comiat precipitat, Bustos ha negat que es cobressin sobresous encoberts i ha justificat l'escàndol pel fet que "tothom va cobrar per la feina feta i declarant-ho a hisenda."

Bustos està imputat en diverses peces d'investigació del cas Mercuri per malversació de fons públics, tràfic d’influències i omissió del deure de perseguir el delicte.


Valora
Vídeos
Plora Sabadell
Manuel Bustos alcalde de Sabadell imputat per corrupció urbanística
Monòleg i mentides de Manuel Bustos
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid