Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
SOLIDARITAT
Condemnen Marina Bernadó a disset anys de presó

Bernadó porta vuit anys empresonada a l’Estat francès acusada de col·laborar amb ETA

15/12/2014 Drets i Llibertats

El setmanari La Directa informa avui que la presa catalana Marina Bernadó ha estat condemnada a disset anys de presó pel Tribunal de Justícia de París on a principis de novembre va començar un nou judici contra ella i sis persones més (el tercer des de la seva detenció i empresonament a l’Estat francès l’any 2006) sota l’acusació de formar part de l’aparell logístic d’ETA.


Bernadó que actualment compleix condemna per dues penes de nou anys de presó a París passa 22 hores al dia a la cel·la, patint registres, limitacions de visites i a més se li nega del dret a estudiar i a ser visitada per un oftalmòleg pels problemes de vista que arrossega fruit de la seva reclusió que continuarà almenys sis anys més abans que pugui accedir a beneficis penitenciaris com el tercer grau. Durant el judici Bernadó va rebre el suport del col·lectiu de suport a les preses polítiques catalanes Rescat que ha intensificat la campanya de solidaritat amb el lema “Fins a l’últim rescat, la lluita continua”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid