Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
La CUP Arenys de Mar farà avui l'acte final de campanya del 9-N

L'acte serà a les 8 del vespre a la Sala Noble del Calisay

06/11/2014 Política

Avui, a les 8 del vespre a la Sala Noble del Calisay, la CUP Arenys de Mar farà l'acte de final de campanya amb l'advocat August Gil Matamala, president de l'associació d'Advocats Europeus Demòcrates i significat advocat defensor d'independentistes catalans; també hi participarà en Marc Sallas, membre del secretariat nacional de la CUP.

La CUP Arenys de Mar informa que el lloc per anar a votar a Arenys serà a l'Institut Els Tres Turons i recorda que amb l'objectiu de fer la màxima difusió sobre els punts de votació de cara al 9N, la campanya "Ara és l'hora" ha generat una aplicació per a que tothom es pugui imprimir un cartell per penjar al seu edifici amb la informació sobre el lloc de votació assignat a aquella escala de veïns. L'aplicació genera un cartell de manera automàtica.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid