Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
Concentració ultra a Barcelona pel 9-N

La plataforma de grups ultradretans “La España en Marcha” ha convocat una concentració davant de la Delegació del Govern Espanyol a Catalunya pel migdia del 9 de novembre

06/11/2014 Drets i Llibertats

Segons informa La Falange, la coordinadora de grups ultradretans “La España en Marcha” serà a Barcelona el proper dia 9 de novembre davant la seu de la Delegació del Govern Espanyol a Catalunya, per demanar la suspensió immediata de l'Autonomia a Catalunya, basant-se en l'article 155 de la Constitució Espanyola.“La España en Marcha” és una organització que està formada per diversos grups feixistes (entre els quals hi ha la Falange) que va protagonitzar els incidents de la llibreria Blanquerna i l'Ateneo de Madrid.

Democracia Nacional grup que va abandonar fa uns mesos la plataforma “La España en Marcha” també ha convocat (via facebook) una concentració a Cardedeu pel dia 9 de novembre on s’afirma que seran “centenars” els membres del partit que es desplaçaran a la població vallesana.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid