Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
Comunicat de premsa del Col·lectiu Drassanes davant la suspensió del Nou 9-N

Pel Col·lectiu Drassanes cal una participació massiva el 9N i obrir un procés constituent vers una República Catalana Independent.

04/11/2014 Política

El Col·lectiu Drassanes afirma que:

- Cap impugnació, cap suspensió per part d'un govern i tribunal espanyols han d'impedir l'exercici democràtic del Poble català a la seva autodeterminació. Partim del convenciment que només la mobilització permanent i massiva garantirà que es respecti el dret a votar sobre el nostre futur polític. El 9N hem de sortir tothom al carrer. Les institucions catalanes assumint les seves responsabilitats polítiques, els voluntaris i voluntàries complint les seves tasques i tothom omplint les urnes com la millor resposta a tota prohibició, sense pors. Som majoria, tenim dret a decidir i res ens ha d'aturar.

- Insistim en reclamar unitat i fermesa als nostres polítics fins a les darreres conseqüències entorn del mandat que reben del Poble que han d’ obeir i complir. Afirmem que “Sense desobediència no hi ha independència” amb el convenciment que el diumenge 9 de novembre realitzarem col·lectivament el primer acte efectiu de sobirania, per a iniciar una nova etapa de llibertat que ajudi a avançar cap a la independència i de no retorn al passat.


- A partir de l'endemà del 9N, cal que el Poble català dipositi la seva confiança en una nova representació institucional que sigui capaç d’assumir els reptes que comporta el camí cap a la independència. Conscients que dins la Constitució Espanyola no hi ha espai polític per a la llibertat del nostre poble, necessitem reconduir la situació en mans de tots els agents socials i polítics, per garantir que la extraordinària mobilització que suposarà el 9N ens condueixi cap a la ruptura amb la legalitat espanyola, i l’obertura d’un procés constituent que ens porti a la República Catalana Independent.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid