Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
Actes del 9-N a Riudoms

Riudoms per la Independència - Assemblea Nacional Catalana de Riudoms (Baix Camp) farà dos actes aquesta setmana per fomentar la participació el proper 9 de novembre

06/11/2014 Política
Riudoms per la Independència - Assemblea Nacional Catalana de Riudoms (Baix Camp) realitzarà dos actes per animar la participació en la consulta del proper 9 de novembre:

Dijous 6 de novembre a les 19:00, a la Sala Multiús del Casal Riudomenc, conferència "El futur de les pensions" a càrrec de Jordi Romeva (de Jubilats per la Independència i del Cercle Català de Negocis)

Divendres 7 de novembre a les 20:30, al Casal Riudomenc, projecció de la pel·lícula l'Endemà, d'Isona Passola. Després de la projecció, l'acte comptarà amb la intervenció de la mateixa directora, Isona Passola, participant en un col·loqui amb el públic.

També informa que el punt de votació a Riudoms per aquest 9 de novembre serà l'Institut Joan Guinjoan

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid