Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
Mobilitzacions pel 9-N a Reus i Valls

Demà divendres a les 20h a la sala polivalent de la palma de Reus, la CUP Reus organitza un acte pel Sí-Sí i a Valls el Casal Popular La Turba anuncia que estarà obert i funcionarà com a punt de trobada i d'informació durant la diada del 9-N

06/11/2014 Política

Divendres 7 de novembre a les 20h a la sala polivalent de la palma de Reus, la CUP Reus-amb el conjunt de l'Esquerra Independentista de Reus- organitza un acte en motiu de la Consulta del 9 de Novembre. L'acte comptarà amb l'actuació musical de Jordi Montañez i els parlaments de Marta Llorens (CUP Reus), Maria Plana (Som Països Catalans), Josep Manel Busqueta (CUP i Seminari Taifa) i David Fernández (Diputat de la CUP-AE).


D’altra banda l’'Esquerra Independentista de Valls fa una crida a estendre a tota la comarca els repics de la cassolada que es fa cada dia a les deu de la nit fins el diumenge i anuncia que durant tota la jornada del 9N el Casal Popular La Turba (C/Nou 12) estarà obert i funcionarà com a punt de trobada i d'informació, repartiment de butlletes i fent el seguiment del recompte de resultats. A partir de les 14h hi haurà un dinar popular, al qual cal apuntar-se a info@laturba.cat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid