Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
El primer vot del 9-N ha estat a Austràlia

Un barceloní que viu i treballa a Austràlia ha estat el primer català que ha votat a la consulta

09/11/2014 Política

Oscar Surís, un barceloní de 26 anys que en fa 3 que viu i treballa a Austràlia ha estat el primer català que ha votat a la consulta del 9-N i ho ha fet a les nou del matí del dia 9 a Sidney quan encara  eren les onze de la nit del dia 8 a Catalunya. El moment ha estat immortalitzat per diverses fotografies i   un vídeo penjat al facebook de l’ANC Austràlia. La segona persona que ha votat al col·legi electoral instal·lat a unes oficines del número 46 de Market Street ha estat Maritxell Grau seguida de Ramon Querol i altres catalans residents a Oceania. Finalment a Sidney han votat 297 catalans que han arribat de tot Austràlia i Nova Zelanda. L'ANC d'Australia ha organitzat una concentració als Royal Botanic Gardens (a pocs centenars de metres de l'Opera House) on han assisitit unes 50 persones.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid