Moviment veïnal
Veïns de Ciutat Vella de Barcelona es manifesten contra el futur Hotel Rec Comtal
19/09/2014 Política

L'Associació de Veïns del Casc Antic i els Veïns en Defensa de la Barcelona Vella van tallar ahir el passeig de Lluís Companys per demanar que l'Ajuntament aturi el projecte del grup Núñez i Navarro de construir un hotel al número 17-19 del carrer del Rec Comtal. Els veïns reclamen que s'hi facin, en canvi, els habitatges socials que falten al barri de Sant Pere.

Segons el veïnat, "volen fer-nos fora i convertir Ciutat Vella en Parc Temàtic d’us exclusiu per a turistes; crear dificultats als comerç de barri per afavorir un comerç d’especulació amb l’ajuda de l’administració municipal de Barcelona; d’eliminar els pocs restes històrics que donen identitat als nostres barris per una arquitectura absolutament aliena a Ciutat Vella".

Els veïns mantindran les mobilitzacions per deixar ben clar a l'Ajuntament, la constructora i la immobiliària que  no volem aquest hotel perquè no és d'interès públic. "Així mateix no defallirem en reivindicar la construcció dels pisos d'habitatge social que s'hi han de construir", van afegir