Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Feixisme
Una regidora del PP de Ròtova penja al balcó una rojigualda franquista

Aquesta electe del PP valencià s'afegeix als actes de banalització del feixisme: la regidora va penjar fa uns dies al balcó de casa seva una bandera espanyola amb l'escut franquista

26/06/2014 Política
La Veu del País Valencià ha informat avui que la regidora Marisa Corcera, membre del PP i responsable de les àrees d'Economia, Hisenda i Personal de l'Ajuntament de Ròtova, va penjar fa uns dies al balcó de casa seva una bandera espanyola amb l'escut franquista.

En aquest sentit, la notícia també destaca les reaccions a l'exhibició feixista de la regidora del PP, com la del Compromís per Ròtova , que ha reprovat "l’exhibició d’una bandera franquista de grans dimensions des del balcó de casa per part d’una membre del govern popular de Ròtova, durant alguns dies, i en demanarà la dimissió, en cas que el grup popular no prenga les mesures disciplinàries d’acord amb la gravetat del fet".
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid