Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Feixismes
Els atacs feixistes a les seus del PP i el PSC que no denuncien

Les xarxes socials fan córrer imatges de pintades feixistes (DNJ) contra locals del PP i del PSC-PSOE que aquests partits no han denunciat, just el dia en què María Dolores de Cospedal s'afegeix a les declaracions demagògiques i victimistes sobre Catalunya

05/05/2014 Política

Les xarxes socials estan posant de manifest aquestes dies la demagògia dels partits espanyolistes, en concret del PP i del PSC-PSOE, que han magnificat petits incidents -encara per resoldre- com el de la bufetada a Pere Navarro però en canvi silencien les amenaces reals de grups feixistes a les seves seus.

Un seguit de fotos recents mostren pintades de grupúsculs ultradrets contra aquests dos partits, fets que mai han estat denunciats públicament. Algunes fotografies mostren pintades als locals del PP i PSC de l'Hospitalet signades per DNJ (les joventut dels grup feixista Democràcia Nacional) amb simbologia ultra.

Democràcia Nacional, partit que unifica diferents corrents de grups neonazis, tot i que concórrer a les eleccions i estar registrat legalment no ha rebut cap tipus de denúncia per part del PSC o del PP per aquestes pintades.

Cospedal: més declaracions en la cursa del victimisme

Justament avui la secretària general del PP a Guadalajara María Dolores de Cospedal ha denunciat "els atacs al PP de Catalunya" pel que ha definit com "feixistes", referint-se a un llençament de  pedres que van trencar alguns vidres al districte de Nou Barris de Barcelona aquest cap de setmana, i a la  pintada amb la frase "Fora feixistes" a Calella. Uns actes amb la marca del rebuig a les polítiques antisocials i a l'espanyolisme del partit conservador.

De Cospedal ha tornat a reblar el clau amb la victimització, i a part de titllar de "feixistes" aquestes pintades ha insistit que el PP treballarà per evitar que els catalans perdin "el dret a ser espanyols." La dirigent del PP no ha fet cap mena de comentari sobre les nombroses pintades contra seus del partit per part de grups espanyolistes i ultradretans.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid