Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La burrera del PP no fa bona l'AVL
17/02/2014 Hemeroteca
Toni Cucarella Toni Cucarella

La inventaren per al PP i ara el PP no la vol. Quin bolet! Quin bolet per als qui s'esforçaren per dur-los a un pacte. Debades han mallat. D'on no hi ha no se'n pot traure. No se'n pot traure ficaci, és a dir trellat, d'una banda d'acabacases. Als sompos i guilopes del PP només el interessa el negoci, que no ho sabien? Els interessa «ofrendar nuevas glorias a España», o siga saquejar el calaix públic. Els oferiren --en safata de plata, com a un melindrosa Salomé de decaigudes varietès--, una acadèmia per donar-los l'oportunitat d'empolainar-se saragüells democràtics i brusons valencianistes, una acadèmia perquè es difressaren de persones de compte i raó, cultes i alfabetitzades en una llengua que estimen tan poc que la parlen a puntellons, que no l'escriuren ni en pintura de màscara, que no la poden veure ni per espitllera: només la fan servir per al seu interès polític espanyolista i espanyolitzador, obscè i depravat; i com a espanyolistes que són (castellans de cap i de cor i de paraula com els volia Ortega y Gasset: España es una cosa hecha por Castilla, y hay razones para ir sospechando que, en general, sólo cabezas castellanas tienen órganos adecuados para percibir el gran problema de la España integra...) no dubten a mentir, enganyar, tergiversar... Per a aquesta gentola de got i ganivet alguns balòsties inventaren l'AVL i els l'oferiren com un regal de genollons, sincera genuflexió dels qui viuen amb por permanent de morir vestits. I el PP ara no la vol.

Arribats en aquest punt, potser valdria la pena que tothom: els qui mai no l'hem acceptada, els qui l'han acceptada com a mal a menor, fins i tot els qui la inventaren i també els qui en formen part... potser valdria la pena, dic, declarar que a tots plegats ens la bufa l'AVL, que si el PP no la vol ara, que se la confite. Llavors que ressuscite l'IEC, tanmateix per fer acte de contrició i propòsit d'esmena, i que tornen les aigües a l'antic solc de la unitat i es refacen tots els ponts. La burrera del PP no fa bona l'AVL. Aprofitem l'avinentesa, que diríem.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid