Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Avortament
Els deliris extremistes del PP: "avortar és ser un terrorista"

L'electe del municipi murcià de Calasparra va realitzar aquestes declaracions durant una roda de premsa, que mostren la pèrdua dels papers i els deliris extremistes que pren el PP en una actitud defensiva sobre la qüestió de l'avortament

11/02/2014 Política

La regidora del PP Davinia Saorín ha manifestat, amb moltes dificultats d'eloqüència, que "Es posi com es posi Elena Valenciano (de la qual responsable del PSOE no recordava el nom) això és matar un ésser humà, és ser un terrorista."

Aquestes declaracions públiques corresponen a una gravació del dia 5 de febrer, però el vídeo i la notícia s'han difós a la xarxa fa poques hores a partir de la publicació de la notícia al diari La Verdad.

La regidora del partit conservador ha exposat que avortar és un acte de "terrorisme". Primerament ha defensat que existeixen mètodes anticonceptius, argument pel qual segons ella una dona pot decidir "quan i com vull ser mare." En un altre fragment del vídeo Saorín explica que les dones que avorten és perquè "perden el cap, s'emborratxen, i si no els ve la regla" avorten i "santes pasqües."

Saorín ha realitzat aquestes declaracions juntament amb altres consideracions insultants com que "avortar és una aberració de l'edat mitjana."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid