Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ENSENYAMENT
L'Assemblea de docents de Son Ferrer calumniada

Els professors de l'IES Son Ferrer han estat calumniats per El Mundo i el locutor del programa El Faristol d’IB3 ràdio

18/04/2014 Educació
L’Assemblea de professors de l’IES Son Ferrer (Calvià) ha emès un comunicat on desmenteix la informació apareguda al diari El Mundo Baleares i difosa pel locutor del programa El Faristol  d’IB3 ràdio  on s’assegura que en aquest centre s’han repartit als alumnes exemplars del còmic “Els tentacles de les tenebres”.

El comunicat de l’Assemblea de professors de l’IES Son Ferrer demana  “una rectificació del diari El Mundo Baleares i també al locutor d'IB3, ja que creim que atempta contra el nostre prestigi i honor com a treballadors d’un centre públic.” i afirma que “ El presentador del Faristol, un cop aclarits els dubtes per l'Assemblea, encara persisteix en les acusacions calumnioses als docents, reafirmant que s'han repartit el que denomina 'pamflets de propaganda partidista' i com a un acte groller d'atac a la neutralitat política. Els dos centres calumniats, IES Son Ferrer i IES Sureda i Blanes, reproven l'actitud poc neutral del periodista, que falta a la veritat quan fins i tot El Mundo ja mesura les seves paraules.”

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid