Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga de fam
El bloc de Jaume Sastre segueix la vaga de fam dia a dia

El bloc de Jaume Sastre titolat "Vaga de fam per una educació digna, de qualitat i en català" informa diàriament de l'evolució de la vaga de fam indefinida que va començar el passat dia 8 de maig

12/05/2014 Educació

Sastre explica que està rebent visites de suport i molts missatges encoratjadors per aquesta vaga de fam que ha decidit emprendre contra la política lingüística i educativa anticatalana del govern de José Ramón Bauzá.

Al bloc del membre de l'Assemblea de Docents de les Illes hi podeu trobar l'entrada en què va anunciar la protesta i amb què va iniciar el bloc; "Benvingut." També mostres de suport com l'"Arenga d'una sollerica"  i diverses mostres de suport com les de Antoni Mira, Tomeu Martí o la Fundació Germanies  Randa-Xirinacs.

En aquest bloc actualitzat diverses vegades al dia també hi podem llegir el Comunicat de l'Assemblea de Docents i el seguiment diari de Sastre amb les seves impressions i reflexions, com la darrera actualització 4a nit de vaga de fam de fa poques hores.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid