Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Català a l'escola
Continua la lluita de les docents illenques

Dijous es varen presentar els propers actes que durà a terme la comunitat educativa, els quals inclouen una concentració silenciosa i una manifestació.

17/05/2014 Educació

No donen treva. La lluita per una educació pública, de qualitat i en català no s’arronsa malgrat les envestides i els atacs constants per part del PP. En aquest sentit, dijous es va presentar davant el consolat de Finlàndia, al carrer Unió de Ciutat i com a fet simbòlic ja que aquest país és reconegut internacionalment per tenir un dels millors sistemes educatius del món, l’agenda d’actes que, per la setmana que ve, ha organitzat la majoria de la comunitat educativa per tal de continuar avançant contra la política regressiva del govern.

A l’acte de presentació hi assistiren representants de l’Assemblea de Docents, l’STEI i del GTU (Grup de Treball Unitari), entitat, aquesta darrera, que engloba a totes les que varen signar la Declaració en Defensa de l’Educació. Segons Roser Ramos, en nom del GTU, a les Illes “l’educació és una preocupació important i ha de ser present a la campanya electoral, a veure qui és capaç de dir segons quins disbarats amb les urnes ben aprop”. 

Agenda

La primera de les mobilitzacions començarà el proper dilluns. Serà una concentració silenciosa de mitja hora de duració, entre les 19 h i les 19:30 h, davant el Consolat de Mar, seu del Govern de les Illes, amb el lema “Callarem fins que el Govern ens escolti”. Unes concentracions que es preveu que tinguin una continuïtat temporal cada quinze dies. Per altra banda, dijous dia 22 de maig es farà una manifestació que recorrerà de Delegació de Govern Central i la seu del Govern Illenc amb el lema “En educació anam al revés d’Europa”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid