Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Col·lectiu Emma explica a la premsa internacional perquè l'estat espanyol no reconeix Kosovo

Afirma que el Tribunal Internacional "ha causat nervis a Madrid ja que la declaració unilateral d'independència de Kosovo pot ser replicat dins l'estat espanyol".

El Col·lectiu Emma, que es dedica a respondre visions esbiaixades que es donen dels catalans a la premsa internacional, ha enviat un comunicat als mitjans d'arreu del món informant de la resposta espanyola a la sentència del Tribunal Internacional legitimant la independència de Kosovo.

24/07/2010 01:00 Política

Al comunicat, el Col·lectiu Emma afirma que atès que un referèndum sobre l'autodeterminació com els proposats a Escòcia o el Canadà "són impensables dins l'estat espanyol", Catalunya pot trobar en la declaració unilateral d'independència "l'únic camí per una separació pacífica".

Per saber-ne més:

"Spanish reactions to the ICJ's opinion on Kosovo"

"Kosovo enfortirà els separatistes d'arreu del món", diuen els estudiosos

 

Declarar unilateralment la independència és legal, segons el Tribunal Internacional

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid