Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatges
Ocupada l’oficina de La Caixa a Tortosa
07/03/2014 Drets i Llibertats
Ocupada l?oficina de La Caixa a Tortosa Ocupada l?oficina de La Caixa a Tortosa

Aquest matí, la Plataforma d’Afectades per les Hipoteques (PAH) de les Terres de l’Ebre  ha ocupat l’oficina de La Caixa de la Plaça Alfons de Tortosa. Amb aquesta acció, la PAH intenta que l’entitat respongui a les demandes que la plataforma li planteja. També els ofereix solucions, "ja que són demandes de mínims", afirma

Actualment, la PAH a les Terres de l’Ebre atén 11 famílies afectades per La Caixa i, en tres dels casos, les negociacions estan estancades de fa mesos.

Segons la PAH, "la Caixa presumeix de no desnonar a ningú, però allarga el patiment de les persones afectades. Esta entitat, que abandera un ‘projecte social’ denominat Obra Social i que suposadament dóna suport a iniciatives ‘populars’, és incapaç de donar solucions a les famílies de les nostres terres. Avui és la data fixada per a la subhasta de la casa d’Anna Maria, una dona que té al seu càrrec una persona depenent, i es neguen a paralitzar-li".

.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid