Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gènere
Presentació del "Col·lectiu de dones de les Terres de l'Ebre" a Tortosa

A proposta de la CUP Tortosa es va acordar presentar una moció popular contra la llei de l’avortament als ajuntaments ebrencs

05/02/2014 Gènere
Col·lectiu de dones de les Terres de l'Ebre Col·lectiu de dones de les Terres de l'Ebre

Ahir al Col·legi de Periodistes de Tortosa, es va presentar el "Col·lectiu de dones de les Terres de l’Ebre". Marisa Panisello, membre de l’històric Col·lectiu de dones de Tortosa va explicar l’origen del col·lectiu, la seua trajectòria, tot destacant la lluita feminista que han dut a terme des dels anys 70.

Marisa Panisello va dir que “la situació actual, amb l’avantprojecte de Llei de Protecció de la Vida del Concebut i les dones embarassades, suposa un retrocés de 30 anys en el dret al propi cos, aquesta llei deixa les dones com a éssers que no tenim capacitat per decidir sobre la nostra vida i el nostre cos.”

El "Col·lectiu de dones de les Terres de l’Ebre" dóna continuïtat a l’històric col·lectiu de dones de Tortosa i s’amplia a les Terres de l’Ebre amb dones jóvens davant la necessitat d’organitzar-nos. “És per donar resposta a aquesta llei, per la necessitat de plantar cara aquesta nova agressió cap a les dones que s’ha creat aquest nou grup: Col·lectiu de dones de les Terres de l’Ebre, obert a totes les qui vulguem lluitar pel dret al propi cos i per tots els drets que dia a dia anem perdent.”, va destacar Marisa Panisello.

Moció contra la llei de l’avortament als ajuntaments ebrencs

A proposta de la CUP Tortosa es va acordar presentar una moció popular contra la llei de l’avortament als ajuntaments ebrencs. Gina Casanova, de la CUP Deltebre, va llegir la moció i els acords que es demana que els ajuntaments aproven.


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid