Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
La PAH bloqueja l’obertura de Catalunya a Tortosa
27/02/2014 Drets i Llibertats
Aquest matí la Plataforma d'Afectades per les Hipoteques de les Terres de l'Ebre ha dut a terme una acciócontra l'oficina de Catalunya Caixa de la Plaça Alfons, a Tortosa.

L'acció, que ha consistit en evitar l'obertura de la sucursal, és una resposta a les denúncies interposades per l'entitat contra quatre membres de la PAH Tarragona el passat 4 de desembre mentre intentaven buscar un apropament al diàleg amb l'entitat, per tal de solucionar els casos més urgents.

La PAH Terres de l'Ebre, juntament amb altres plataformes s'han solidaritzat amb els membres de la PAH i han donat suport a les accions de solidaritat que s'estan duen a terme des del passat divendres 21 de febrer, i fins que Caixa Catalunya retiri les quatre denúncies. Manifesten que accions continuaran de forma indefinida a totes les oficines de Catalunya Caixa fins que se solucioni el problema.

Recoorda que actualment la PAH Terres de l'Ebre compta amb set casos de families afectades per aquesta entitat i que es troben en un moment de bloqueig en les negociacions, ja que el senyor Tomas Murciano, director de recuperacions, es nega a negociar.

A més a més, Catalunya Caixa té previst durant el mes de març tancar pràcticament totes les oficines dels municipis petits de les Terres de l'Ebre, fet que agreujarà encara més la situació de les afectades, que hauran de desplaçar-se de les seves poblacions si volen ser ateses.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid