Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
NoalaMat
Farners demana al "Pare Pelegrí" erradicar "la MAT, la Pesta del segle XXI"

Coincidint amb la Diada de Sant Sebastià, on fa seu tradicional pelegrinatge des de Tossa de Mar fins l'Ermita situada a Farners

21/01/2014 Territori

Santa Coloma de Farners va rebre ahir tarda al Pare Pelegrí a l´Ermita de Sant Sebastià, amb una gran pancarta on es llegia "LA MAT és la PESTA del segle XXI".

A l´arribada del seu pelegrinatge des de Tossa de Mar, que es fa cada any, en commemoració de la caminada que va salvar Tossa de la pesta l´any 1400, l´agrupació ciutadana No a la MAT Selva i l´alcalde de Santa Coloma de Farners, li han lliurat un pergamí amb la promesa d´un nou pelegrinatge, per aconseguir erradicar la pesta que amenaça de mort aquesta vila en ple segle XXI, la MAT.

Els habitants de Santa Coloma de Farners van fer la ferma promesa de caminar any rere any desde l´Ermita de St Sebastià (on acaba l´actual pelegrinatge) fins a l'Ermita de l'Argimón, passant per Farners, en memòria dels emblemàtics paratges que seran salvats d´aquesta nova pesta.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid