Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment Popular
El Parlament també diu NO a la MAT a la Selva

La majoria de partits polítics del Parlament donen suport a un text similar aprovat fa tres dies a la Diputació de Girona on se sol·licitava explícitament l’aturada del projecte i l’avaluació de la idoneïtat del mateix i d’alternatives possibles.

31/01/2014 Territori

L’èxit de la consulta sobre la MAT comença a donar resultat al parlament. Ahir membres de la plataforma ciutadana NO a la MAT Selva i de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners es van reunir amb representants de tots els grups parlamentaris excepte C’s al mateix parlament per informar dels resultats de la consulta i traslladar als representants del poble la voluntat ciutadana d’aturar el projecte.

Amb la força dels més de 6000 vots del referèndum del passat diumenge 26 de gener van demanar que els partits donin suport a un text similar al que es va aprovar en moció d’urgència el passat dimarts dia 28 a la Diputació de Girona on es sol·licita explícitament l’aturada del projecte i l’avaluació de la idoneïtat del mateix i d’alternatives possibles. La moció va rebre el ple suport de la majoria dels partits de l’arc parlamentari excepte el PP.

Alhora CiU, ERC, PSC, ICV-EUiA i CUP es van comprometre a traslladar al representant del Govern de la Generalitat de Catalunya la necessitat d’una trobada amb la plataforma ciutadana per valorar el projecte i que alhora prenguin les mesures necessàries per fomentar una suspensió cautelar del mateix.

També es va acordat la realització d’una reunió entre els representants dels diferents grups polítics amb representació parlamentària i REE per tal de valorar la necessitat del projecte i possibles alternatives a la proposta actual.

Amb aquest acte la plataforma ciutadana NO a la MAT Selva impulsa la seva acció política per replantejar el projecte així com preveu la realització de noves activitats ciutadanes i polítiques per a seguir apostant per un model energètic més sostenible i adaptat a les necessitats reals del territori.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid