Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#NOalaMAT
Farners es prepara per una nova apagada de llums al municipi

Sota el lema "Apaguem el monopoli elèctric, encenem la consciència col·lectiva!"

17/01/2014 Territori
?Apaguem el monopoli elèctric i encenem la consciència col·lectiva? ?Apaguem el monopoli elèctric i encenem la consciència col·lectiva?

La plaça Farners és l'indret de la població on està programada la concentració am tot un seguit d'activitats per dur a terme la 2n jornada d’apagades de l’enllumenat públic com a protesta contra la MAT i per escalfar motors de cara la consulta sobre la línia prevista pel proper 26 de gener.

Les activitats començaran a les 19 h concert de música irlandesa amb Irish Corner (Barcelona). Mitja horma més tard, hi haurà l'apagada que durarà 15 munits i es llegirà el manifest amb la presència de Xevi Planas (Solesplet i antinuclears Gi). L'acció acabarà amb la projecció d’imatges/mapping per David Sarsanedas i el concert amb Namorala (Galícia). El 25 de gener hi haurà la 3a i darrera apagada.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid