Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita sindical
Els treballadors de PanRico decideixen majoritàriament mantenir la vaga indefinida

L'assemblea en votació secreta, 154 favorable a mantenir la vaga davant 11 en contra .

29/03/2014 Laboral
Els  i les treballadores de Pan Rico en lluita Els i les treballadores de Pan Rico en lluita

Dijous passat, els treballadors i treballadores de Pan Rico van decidir majoritàriament, en votació secreta, continuar la vaga per 154 vots a favor per 11 en contra. L'Assemblea es va dur a terme al centre cívic El Vapor que l’ajuntament de Santa Perpètua té en aquesta localitat.

A l'inici es va plantejar, per part del comitè de vaga, la possibilitat de celebrar una votació secreta, l’endemà i en un altre centre cívic , per desconvocar la vaga i entrar a treballar "Desordenadament " com a part d’un canvi en l’estratègia sindical de CCOO, basant-se en dos paràmetres: en el greu dany que se li ocasionaria a l’empresa amb aquest fet i en el desànim rebut pel mateix comitè per part d’alguns dels treballadors molt castigats econòmicament per la vaga, segons informa la CGT.

Després d’unes intenses i acalorades intervencions, l’assemblea va optar massivament per celebrar allà mateix i en aquest moment la votació, fet que el comitè va acceptar. Després del vot secret, dipositat a l´urna corresponent, i davant l’atenta mirada de tota l’assemblea , el resultat no va llançar cap dubte: 154 a favor de mantenir la vaga davant 11 en contra .

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid