Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga indefeinida
Mobilitzacions de suport amb la lluita dels treballadors de Panrico

Avui a 19h. Manifestació a la plaça de la Creu Alta, Sabadell i a les 19.30h a Girona. Demà, acte de suport al restaurant-llibreria Anònims de Granollers i el 13 de febrer, 10:30 h. Concentració al Jutjat n°3 de Sabadell.

07/02/2014 Laboral

Diversos col·lectius socials de Sabadell i el Vallès Occidental sortiran aquest divendres al carrer en defensa dels treballadors de la planta de Panrico a Santa Perpètua de Mogoda. Molts són veïns de Sabadell. Els vaguistes porten més de 100 dies en vaga però les posicions no fan més que allunyar-se, segons informa ISabadell.cat.

La manifestació sortirà de la plaça de la Creu Alta, a les 19 hores. La Federació d’Associacions de Veíns de Sabadell, l’Entesa per Sabadell, les Candidatures Alternatives del Vallès i la CUP han demanat públicament participar en aquesta mobilització. Critiquen especialment que la marca que fabrica ‘Donuts’ i ‘Bollycao’ és propietat des del mes de juny d’Oaktree, una empresa estadounidenca que forma part dels anomenats ‘fons vòltors’ o fons d’inversió que compren empreses en problemes a baix preu i les venen un cop descapitalitzades.

La setmana vinent els Jutjatsde Sabadell seran escenari de l’inici del judici pel qual l’empresa denuncia una desena de vaguistes per danys i perjudicis. Volen que els paguin cinc milions d’euros ja que la producció de la planta vallesana s’ha aturat des de l’inici de la protesta.

La plantilla de Panrico s’ha oposat majoritàriament a l’acord subscrit per la direcció i els comitès d’empresa d’altres plantes de Panrico a Espanya, que incloïa un Expedient de Regulació d’Ocupació en bona part centrat a la plantilla de Santa Perpètua. El que va començar com una vaga més contra l’ERO s’ha convertit, gairebé 120 dies després, en la vaga més llarga des de la recuperació de la democràcia. La direcció no vol seure a negociar i la plantilla considera que l’any 2012 ja van retallar-se el sou un 35 per cent i ara és inacceptable una nova rebaixa de poder adquisitiu, a més d’acomiadaments.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Alhora i la CUP
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid