Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
La COS amb els treballadors en vaga indefinida de Panrico a Santa Perpètua de la Mogoda
22/10/2013 Laboral
Panrico Panrico

L'Assemblea territorial de la COS al Vallès ha expressat el seu suport amb els treballadors de Panrico de la planta de Santa Perpètua, per l’acció valenta i directa d’afrontar el conflicte, amb una vaga indefinida que porti a una solució que veritablement garanteixi els drets i la dignitat de les treballadores, i no sigui denigrant per aquestes com la solució que plantejaven els sindicats CCOO i UGT amb el seu pactisme amb la patronal.

Per a la COS la solució del conflicte passa per a garantir el pagament total de la nòmina de setembre i l’aturada de les negociacions en l’ERO que es planteja arreu de l’estat. CCOO i UGT, han d’escoltar a les treballadores de la planta organitzades en assemblea de treballadores, i no negociar d’esquenes aquestes en 'favor dels seus interessos' per ocupar quotes de poder en el comitè d’empresa.

L’empresa Panrico, amb un total de 4.000 treballadores arreu de l’estat, és notícia per la vaga indefinida que han iniciat els treballadors a la planta de l’empresa a Santa Perpètua de la Mogoda (Vallès Occidental). El motiu d’aquesta vegada, es troba amb l’impagament de la nòmina de setembre a totes les treballadores de l’empresa d’arreu de l’Estat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid