Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Acte de solidaritat amb els treballadors de Panrico a Sants

Dissabte 21 a partir de les 10 del matí, hi haurà un esmorzar solidari a la plaça de Sants per tal de recaptar fons per a la caixa de resistència dels vaguistes i organitzar un comitè de suport al districte.

19/12/2013 Laboral
Acte de solidaritat amb els treballadors de Panrico a Sants Acte de solidaritat amb els treballadors de Panrico a Sants

Ahir, el Centre Social de Sants va aplegar un acte de solidaritat amb els treballadors de Panrico que des de fa deu setmanes duent a terme una vaga indefinida en defensa dels seus drets i els seus llocs de treball. L'acte estava organitzat per En Lluita i la CUP.

Després de l’explicació sobre l’origen i el desenvolupament del conflicte a càrrec d’un dels vaguistes, es va obrir un interessant debat on va participar bona part de la trentena d’assistents. Més enllà de valorar diferents aspectes de la vaga i del moviment polític i social actual, d’entre l’assistència a l’acte va sortir la iniciativa d’organitzar a la plaça de Sants, aquest dissabte 21 a partir de les 10 del matí, un esmorzar solidari per tal de recaptar fons per a la caixa de resistència dels vaguistes i organitzar a Sants un comitè de suport.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid